Kip met rozemarijn en aardappelen
volailles

Kip met rozemarijn en aardappelen

Kip met rozemarijn en aardappelen: Ontdek de bereiding en de ingrediënten van dit eenvoudige en heerlijke recept met Ducros! Elke dag zijn smaak, laat je verrassen!
  • 15m

    voorbereidingstijd

  • 50m

    bereidingstijd

  • 7

    Ingrediënten

Ingrediënten

  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel Paprika de Hongrie
  • 1 eetlepel Rozemarijn
  • 1/2 theelepel Gemalen Knoflook
  • 6 kippenpoten (ongeveer 900 g)
  • 700 gr Roseval-aardappelen
  • 1 eetlepel Melange malin Country Potatoes

Voorbereiding

  • Verhit de oven op 220 °C.

  • Meng 2 eetlepels olijfolie, paprika, rozemarijn, zeezout, peper en knoflook in een grote kom. Voeg kippenpoten toe en meng om de marinade goed aan brengen.

  • Was de aardappelen. Meng 2 eetlepels olijfolie en de Country Potatoes Mix in een grote kom. Voeg de aardappelen toe, goed mengen om de marinade goed aan brengen.

  • Leg de aardappelen op een bakplaat en bak ze 15 minuten.

  • Maak plaats voor de kippenpoten op de bakplaat en bak gedurende 35 minuten.