Gebakken kalkoen met room en bieslook
volailles

Gebakken kalkoen met room en bieslook

Gebakken kalkoen met room en bieslook: Ontdek de bereiding en de ingrediënten van dit eenvoudige en heerlijke recept met Ducros! Elke dag zijn smaak, laat je verrassen!
  • 15m

    voorbereidingstijd

  • 15m

    bereidingstijd

  • 9

    Ingrediënten

Ingrediënten

  • 500 gr kalkoenfilet
  • 300 gr champignons
  • Moulin sel de Guerande
  • Zwarte pepermolen
  • 2 uien
  • 2 theelepel Bieslook
  • 4 eetlepels bloem
  • 10 cl rundvleesbouillon
  • 20 cl verse room

Voorbereiding

  • Snijd de kalkoen in kleine stukjes. Voeg zout en peper toe.

  • Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in vieren. Snijd de ui in reepjes.

  • Smelt de boter in een gebakken pan en bruin het vlees, de ui en de champignons.

  • Bestrooi met bloem, giet de bouillon erin. Laat 5 minuten op laag vuur inkoken en voeg dan de room toe. Bestrooi met de bieslook.

  • Serveer met gestoomde aardappelen.