Gebakken kalfsvlees Spaanse stijl
veau

Gebakken kalfsvlees Spaanse stijl

Gebakken kalfsvlees Spaanse stijl: Ontdek de bereiding en de ingrediënten van dit eenvoudige en heerlijke recept met Ducros! Elke dag zijn smaak, laat je verrassen!
  • 10m

    voorbereidingstijd

  • 1h

    bereidingstijd

  • 9

    Ingrediënten

Ingrediënten

  • 800 gr kalfsvlees
  • 1 chorizo in plakjes
  • 2 eetlepel Oignon saveur
  • 1 eetlepel Basilic saveur
  • 2 blikken geplette tomaten
  • 1 Bouquet garni
  • 1 theelepel Ail saveur
  • 1 eetlepel Melange malin Espagnol
  • zout en peper

Voorbereiding

  • In een braadpan, roerbak het kalfsvlees 2 minuten op hoog vuur. Voeg als het goudbruin is, de ui, knoflook en chorizo toe en bak op middelhoog vuur nog eens 2 minuten.

  • Voeg tomaten, Provençaalse kruiden, basilicum en de paella mix toe.

  • Dek af en kook op laag vuur gedurende 60 minuten, tot het vlees zacht is.

  • Serveer met gebakken kikkererwten of pasta.