Dun gesneden kalfsvlees met paprika
veau

Dun gesneden kalfsvlees met paprika

Dun gesneden kalfsvlees met paprika: Ontdek de bereiding en de ingrediënten van dit eenvoudige en heerlijke recept met Ducros! Elke dag zijn smaak, laat je verrassen!
  • 15m

    voorbereidingstijd

  • 45m

    bereidingstijd

  • 9

    Ingrediënten

Ingrediënten

  • 400 gr schnitzel
  • 100 gram spek
  • 100 gram gesneden champignons
  • 1 glas witte wijn
  • 3 eetlepels tomatenpuree
  • 1 ui
  • 3 theelepels Paprika Poeder Mild
  • 15 cl verse room
  • 2 eetlepels olie

Voorbereiding

  • Snijd de kalfskoteletten in dunne reepjes.

  • Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees gedurende 5 minuten.

  • Voeg spek, gesneden ui, sjalot en champignons toe. Meng goed en kook nog eens 5 minuten.

  • Voeg de paprika, de witte wijn en een glas water toe. Breng op smaak met zout en peper, dek af en laat nog eens 30 minuten sudderen.

  • Giet de room erbij en bak nog 10 minuten door.