Indiase bloemkoolsoep
soupes

Indiase bloemkoolsoep

Indiase bloemkoolsoep: Ontdek de bereiding en de ingrediënten van dit eenvoudige en heerlijke recept met Ducros! Elke dag zijn smaak, laat je verrassen!
  • 15m

    voorbereidingstijd

  • 25m

    bereidingstijd

  • 11

    Ingrediënten

Ingrediënten

  • 350 gr bloemkool
  • 350 gr aardappelen
  • 1 theelepel Gemalen Gember
  • 4 uien
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 liter kipbouillon
  • 1 theelepel Gemalen Kurkuma
  • 2 theelepel Gemalen Komijn
  • 3 theelepel Coriandre
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel crème fraîche

Voorbereiding

  • Klop de eieren los met de crème fraîche.

  • Breng op smaak met zout en peper en bestrijk het oppervlak royaal met peterselie (ongeveer 1 eetlepel).

  • Verwarm 1 klontje boter met een beetje olie in een geschikte pan. Giet de losgeklopte eieren erbij en bak tot de gewenste consistentie. Leg hem voorzichtig in de serveerschaal. Bestrooi met de peterseliemolen en serveer.