Andalusische Gaspacho met gerookte knoflook
soupes

Andalusische Gaspacho met gerookte knoflook

Deze koude soep met tomaat en gerookte knoflook zal je keuken opvrolijken met zijn intense smaak. Ontdek de bereiding en de ingrediënten van dit eenvoudige en heerlijke recept met Ducros! Elke dag zijn smaak, laat je verrassen!
  • 15m

    voorbereidingstijd

  • 10

    Ingrediënten

Ingrediënten

  • 800 grote rijpe tomaten
  • 1 komkommer
  • 1 gegrilde en gepelde rode paprika
  • 1 witte ui
  • 2 theelepel ail fume
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel sherryazijn
  • Quelques draaien van de molen Witte Peper Molen
  • Quelques draaien van de molen Moulin sel de Guerande
  • 1 glazen gebroken ijsklontjes

Voorbereiding

  • Leg de tomaten 1 minuut in kokend water. Houd ze onder koud water, verwijder schil en pitten. Schil de komkommer, snijd hem in stukken. Pel en snijd de ui in vieren.

  • Plaats de groenten in een mixer, mix ze 1 tot 2 minuten.

  • Giet de olie, azijn, knoflook, zout, peper en mix tot een glad mengsel.

  • Voeg het gemalen ijs toe. Meng opnieuw.

  • Pas de smaak aan met zout en peper. Serveer koud.