Varkenshaas stoofschotel met cider
porc

Varkenshaas stoofschotel met cider

500 g varkenshaas, 1 ui, 25cl rauwe cider, basilicum en 2 eetlepels crème fraîche: Ontdek de bereiding van varkenshaas stoofschotel met cider van Ducros!
  • 10m

    voorbereidingstijd

  • 35m

    bereidingstijd

  • 5

    Ingrediënten

Ingrediënten

  • 500 gram varkenshaas of kalfsvlees rollade
  • 1 ui
  • 25 cl appelcider
  • 4 theelepels basilicum
  • 2 eetlepels crème fraîche

Voorbereiding

  • Hak de ui fijn en bak in een braadpan in boter en olie en zet apart.

  • Leg de varkenshaas in de pan en bruin ze.

  • Doe de uien terug in de pan, giet de cider er over en bedek.

  • Laat sudderen en ongeveer 30 minuten inkoken. Voeg zo nodig vloeistof toe. Voeg voor het serveren de crème fraîche toe.