Provençaalse spiesjes van varkensvlees
porc

Provençaalse spiesjes van varkensvlees

Provençaalse spiesjes van varkensvlees: Ontdek de bereiding en de ingrediënten van dit eenvoudige en heerlijke recept met Ducros! Elke dag zijn smaak, laat je verrassen!
  • 5m

    voorbereidingstijd

  • 15m

    bereidingstijd

  • 6

    Ingrediënten

Ingrediënten

  • 1 zak Marinade Liquide Provencale
  • 450 gram 450 gr varkensvlees, in stukjes
  • 1 1 ui, in plakjes
  • 1/2 1/2 courgette, in dikke plakken
  • 1 1 tomaat, in plakjes
  • Maïskolven, gegrild

Voorbereiding

  • Snijd de ui en courgette in kwarten en de tomaat in stukjes.

  • Doe de Provençaalse marinade in een kom en voeg de blokjes gesneden varkensvlees toe. Meng goed, zodat de marinade het vlees bedekt.

  • Marineer minstens 30 minuten, of een nacht in de koelkast.

  • Prik op metalen spiezen de gemarineerd varkensvlees, ui, courgette en tomaat (herhaal tot dat de spiezen vol zijn).

  • Plaats de spiezen op de grill, op middelhoog vuur, draai ze regelmatig totdat ze helemaal gaar zijn.

  • Dien onmiddellijk op. Serveer met heerlijke en knapperige gegrilde mais op de barbecue.