Gebakken varkensvlees Italiaanse stijl
porc

Gebakken varkensvlees Italiaanse stijl

Gebakken varkensvlees Italiaanse stijl: Ontdek de bereiding en de ingrediënten van dit eenvoudige en heerlijke recept met Ducros! Elke dag zijn smaak, laat je verrassen!
  • 15m

    voorbereidingstijd

  • 1h

    bereidingstijd

  • 11

    Ingrediënten

Ingrediënten

  • 800 gr varkensvlees
  • 2 uien
  • 200 gr champignons
  • 1 klontje boter
  • 3 eetlepel Melange malin Italien
  • 2 wortelen
  • 1 selderijbladerentak
  • 1 Laurier
  • 2 theelepel Ail saveur
  • 1 scheutje olijfolie
  • 3 eetlepels bloem

Voorbereiding

  • Bak in een braadpan de stukjes varkensvlees en de fijn gesneden uien met de boter en een scheutje olijfolie.

  • Bestrooi het met de bloem en voeg heet water toe tot de hoogte van de ingrediënten.

  • Voeg de Ducros Italiaanse mix, gesneden wortelen, selderijblad, laurier en knoflook toe.

  • Zout, peper en kook op laag vuur ongeveer 40 minuten.

  • Voeg de champignons toe en laat nog 20 minuten koken.