Pannenkoeken met banaan en kaneel
desserts

Pannenkoeken met banaan en kaneel

Pannenkoeken met banaan en kaneel: Ontdek de bereiding en de ingrediënten van dit eenvoudige en heerlijke recept met Ducros! Elke dag zijn smaak, laat je verrassen!
  • 10m

    voorbereidingstijd

  • 15m

    bereidingstijd

  • 8

    Ingrediënten

Ingrediënten

  • 2 bananen
  • 200 gr bloem
  • 1/2 zakje Vahiné bakpoeder
  • 1 eetlepel suiker
  • 2 eieren
  • 150 ml melk
  • 10 gr gesmolten boter
  • 1 theelepel Gemalen Kaneel

Voorbereiding

  • Snijd de bananen in stukjes en pureer kort ze met een vork, zonder ze volledig te stampen.

  • Voeg de kaneel toe en roer.

  • Meng de bloem en de gezeefde gist met de suiker en het snufje zout.

  • Klop de eieren in een kom, voeg ze toe aan de bloem en meng voorzichtig met de melk en de gesmolten boter om een gladde pasta te verkrijgen.

  • Voeg de geplette bananen toe en mix.

  • Verwarm een kleine pan en giet er een kleine pollepel beslag in, afhankelijk van de grootte van de pannenkoeken die u wilt.

  • Houd de pannenkoeken warm onder folie.