Geroosterde ananas met rum en kaneel
desserts

Geroosterde ananas met rum en kaneel

Geroosterde ananas met rum en kaneel: Ontdek de bereiding en de ingrediënten van dit eenvoudige en heerlijke recept met Ducros! Elke dag zijn smaak, laat je verrassen!
  • 10m

    voorbereidingstijd

  • 10m

    bereidingstijd

  • 5

    Ingrediënten

Ingrediënten

  • 1 ananas
  • 25 gr gesmolten boter
  • 2 eetlepels rum
  • 1 eetlepel bruine suiker
  • 1 theelepel Gemalen Kaneel

Voorbereiding

  • Maak een glazuur door boter, rum, suiker en kaneel te mengen.

  • Snijd de ananas in 8 kwarten in de lengte

  • Smeer de kwartenananas in met de eerder bereide glazuur en kook op de barbecue gedurende 5 minuten aan elke kant, waarbij af en toe glazuur wordt toegevoegd.

  • Serveer met vanille-ijs