Frambozen-kaneel pannenkoeken
desserts

Frambozen-kaneel pannenkoeken

Frambozen-kaneel pannenkoeken: Ontdek de bereiding en de ingrediënten van dit eenvoudige en heerlijke recept met Ducros! Elke dag zijn smaak, laat je verrassen!
  • 5m

    voorbereidingstijd

  • 15m

    bereidingstijd

  • 9

    Ingrediënten

Ingrediënten

  • 100 gr bloem
  • 1 theelepel Vahiné pakpoeder
  • 35 gr suiker
  • 15 gr Vahiné vanillesuiker
  • 1/2 theelepel Gemalen Kaneel
  • 1 groot ei
  • 175 ml melk
  • 125 gr frambozen
  • 2 eetlepels honing

Voorbereiding

  • Zeef de bloem en gist over een kom, voeg de suiker en kaneel toe en meng.

  • Klop het ei en de melk en voeg geleidelijk de bloem toe tot het deeg romig is.

  • Voeg 100 g frambozen toe.

  • Verwarm een koekenpan met anti-aanbaklaag op matig vuur, doe er 1 pollepel deeg en bruin 1 tot 2 minuten. Draai de pannenkoek om om af te koken. Bewaar warm.

  • Serveer met wat overgebleven fruit en wat honing.