Eenvoudig pannenkoekenbeslag
desserts

Eenvoudig pannenkoekenbeslag

Eenvoudig pannenkoekenbeslag: Ontdek de bereiding en de ingrediënten van dit eenvoudige en heerlijke recept met Ducros! Elke dag zijn smaak, laat je verrassen!
  • 5m

    bereidingstijd

  • 6

    Ingrediënten

Ingrediënten

  • 100 gr bloem
  • 1 mespuntje Moulin reglable sel
  • 1 ei
  • 300 ml melk
  • 15 gr gesmolten boter
  • Olie om te braden

Voorbereiding

  • Zeef de bloem en het zout in een kom en vorm een put in het midden. Voeg het ei en de melk toe, voeg het meel geleidelijk van de zijkanten toe om een homogeen deeg te krijgen.

  • . Voeg dan de boter toe. Dek het beslag af met een vochtige doek en laat het 2 uur staan.

  • Verwarm een koekenpan en voeg olie toe. Giet een soeplepel beslag in de pan, kantel de pan zodat deze bedekt is met een dunne laag van het mengsel.

  • Draai de pannenkoek om als er zich luchtbellen vormen, en bruin aan de onderkant is. Houd het in de oven op lage temperatuur terwijl u de rest van het deeg blijft bereiden.