Tiroolse quiche
autres

Tiroolse quiche

Tiroolse quiche: Ontdek de bereiding en de ingrediënten van dit eenvoudige en heerlijke recept met Ducros! Elke dag zijn smaak, laat je verrassen!
  • 10m

    voorbereidingstijd

  • 25m

    bereidingstijd

  • 6

    Ingrediënten

Ingrediënten

  • 400 gram hartige deeg
  • Boter voor de bakvorm
  • 150 gr gerookt spek in blokjes gesneden
  • 3 eieren
  • 40 cl verse room
  • 1/2 theelepel Gemalen Muskaat

Voorbereiding

  • Bekleed een ingevette bakvorm met het deeg. Prik het deeg in met een vork en bak gedurende 10 minuten in de oven op 200 ° C (th. 6-7).

  • Bak het spek in een pan.

  • Klop in een grote kom de eieren los, doe daarbij de room, geraspte nootmuskaat (het equivalent van 1/2 theelepel), peper, zout. Meng die goed door elkaar.

  • Haal het deeg uit de oven en doe er het spek in.

  • Giet het eierenmengsel over het spek. Zet het voor circa 15 minuten in de oven en serveer warm.