Couscous
autres

Couscous

Paprika, koriander en komijn specerijen voor een heerlijke Couscous in een handomdraai! Ontdek de bereiding en de ingrediënten van dit eenvoudige en heerlijke recept met Ducros! Elke dag zijn smaak, laat je verrassen!
  • 20m

    voorbereidingstijd

  • 30m

    bereidingstijd

  • 12

    Ingrediënten

Ingrediënten

  • 4 lamskoteletten
  • 4 merguez worstjes
  • 500 gr couscous
  • 200 gr kikkererwten in blik
  • 4 wortelen
  • 4 rapen
  • 4 tomaten
  • 1 kilo courgette
  • 1 eetlepel olie
  • 1 eetlepel Ras el Hanout
  • 5 theelepel Gemalen Komijn
  • 2 theelepeltje chili poeder

Voorbereiding

  • In een grote pan met deksel, kook groenten in stukjes met zout, peper, 1 glas water, komijn en ras el hanout mix gedurende 30 minuten. Voeg de kikkererwten en courgette 15 minuten voor het einde van het koken toe.

  • Tien minuten voor het opdienen, grill de koteletten en merguez worstjes.

  • Kook ondertussen 1/2 liter water met 1/2 theelepel zout en 1 theelepel olie. Zet het vuur uit. Giet het water over de couscous en laat het 5 minuten wellen, voeg dan de boter toe. Meng goed met de vork om de korrels los te maken.

  • Serveer groenten, couscous en vlees apart.

  • Verdun de chilipeper in een beetje bouillon en serveer apart voor extra smaak.